maandag 25 april 2011

ELVIS FOREVER 2011 - THE CONCERT: Nog maar een paar kaarten beschikbaar

ELVIS FOREVER 2011 - THE CONCERT
013 TILBURG - 1 MEI A.S.
De muziek van Elvis Presley in concert! Beleef een onvergetelijke avond in 013 in Tilburg. Ga terug naar de jaren 50, 60 en 70.
Rock & Roll, Gospel, Blues, de concerthits, de hits uit zijn films en noem maar op, u gaat het allemaal zien en horen tijdens Elvis Forever 2011 - The Concert.
EXTRA VOORDELIG - zonder servicekosten!
U kunt zonder servicekosten, dus extra voordelig naar het Elvis concert wanneer u kaarten rechtstreeks besteld via Elvis For Everyone:
elvisforeveryone@zonnet.nl
telefoon: 06 166 43 874 (op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur)
De laatste kaarten via de fanclub: 1e rang 44,50 (nog 2 beschikbaar) / 2e rang 34,50 ( nog 12 beschikbaar)

PAASACTIE: Wanneer u 1e of 2e Paasdag de kaarten rechtstreeks via de fanclub besteld maakt u kans op een cd-pakket t.w.v. 50 Euro. ***Deze actie geldt alleen 1e en 2e Paasdag en ook voor de leden van Elvis For Everyone die reeds kaarten hebben besteld.
FIJNE PAASDAGEN!

U kunt natuurlijk ook gewoon de kaarten via TICKETSERVICE bestellen (zie onderstaande link): 1e rang (uitverkocht) / 2e rang (beschikbaar)
www.ticketmaster.nl
met o.a.
-BOBBY WOOD (1969 bandmember)
-DUKE BARDWELL (TCB bandmember)
-JEROME MONROE (Elvis Stand-in Drummer & "ELVIS SHOW" bandmember '69-'77)
-ROBERT WASHINGTON (No.1 Elvis singer)
-THE EXPLOSION ROCKETS (R&R band - voorprogramma)
Met de originele bandleden van Elvis Presley is dit het concert dat u niet mag missen: Elvis Forever 2011 - The Concert.

ELVIS FOREVER 2011 - THE CONCERT is een compleet nieuwe show die exclusief te zien is in 013 Tilburg, door artiesten en het publiek uitgeroepen tot de allerbeste poppodium van Nederland. Het concert maakt deel uit van een Europese tournee en dit is het enige concert voor Elvis fans en liefhebbers in Nederland en België. Elvis Forever 2011 -The Concert is naar Nederland gehaald door de Nederlands/Belgische Elvis Presley fanclub Elvis For Everyone en Elvisreizen.nl.
Het uitgangspunt van dit concert is dat we niet weer iets van hetzelfde presenteren maar een compleet nieuwe show met de originele bandleden van Elvis Presley die zelden of nooit naar Nederland of Beglië komen. Een unieke kans om "nieuwe" mensen uit de Elvis wereld live te zien spelen en te ontmoeten.

De band: Duke Bardwell maakte deel uit van de TCB band die in de jaren zeventig Elvis begeleidde. Bobby Wood speelde met Elvis samen tijdens de legendarische Memphis sessies waar onder andere de hits "Suspicious Minds" en "In The Ghetto" uit voortkwamen. Drummer Jerome Monroe is momenteel weer in het nieuws gezien het laatste concert waar hij Elvis' begeleidde onlangs is uitgebracht op Elvis '77 - The Final Curtain. Jerome Monroe was de drummer van The Sweet Inspirations en de Elvis Presley Show. Tevens viel hij enkele malen in om Elvis' reguliere drummer te vervangen. Hij was bij iedere Elvis show aanwezig van 1969 t/m 1977. Robert Washington staat bekend als een van de beste vertolkers van Elvis werk en door Elvis' vrienden en familie aanbevolen. Met eerbied en respect voor The King is hij een geboren entertainer. Andere castleden zijn Chris Cosello en Sue Moreno.
VOORPROGRAMMA: THE EXPLOSION ROCKETS (No.1 Dutch Rock & Roll Band)
TEVENS: USA REISINFORMATIE & ELVIS STANDS (SHOPPING)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten