dinsdag 22 februari 2011

ELVIS THE CONCERT 2011 - 1 MEI - 013 TILBURG

***TICKETS*** ELVIS THE CONCERT NU TE KOOP! ***TICKETS***



Met de originele bandleden van Elvis Presley is dit het concert dat u niet mag missen: Elvis The Concert 2011.

Elvis The Concert 2011 is een compleet nieuwe show die exclusief te zien is in 013 Tilburg, door artiesten en het publiek uitgeroepen tot de allerbeste poppodium van Nederland. Het concert maakt deel uit van een Europese tournee en dit is het enige concert voor Elvis fans en liefhebbers in Nederland en België. Elvis The Concert 2011 is naar Nederland gehaald door de Nederlands/Belgische Elvis Presley fanclub Elvis For Everyone en Elvisreizen.nl.

De band: Duke Bardwell maakte deel uit van de TCB band die in de jaren zeventig Elvis begeleidde. Bobby Wood speelde met Elvis samen tijdens de legendarische Memphis sessies waar onder andere de hits "Suspicious Minds" en "In The Ghetto" uit voortkwamen. Johnny Christopher is vooral bekend van "Always On My Mind" en begeleide The King tijdens meerdere studiosessies. Het is voor het eerst dat hij op Nederlandse bodem live te zien is. Robert Washington staat bekend als een van de beste vertolkers van Elvis werk en door Elvis' vrienden en familie aanbevolen. Met eerbied en respect voor The King is hij een geboren entertainer. Andere castleden zijn Chris Cosello, Sue Moreno en Marc Singer.

Rock & roll, gospel, blues, de concerthits, de hits uit zijn films en noem maar op, u gaat het allemaal zien en horen tijdens Elvis The Concert 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten