maandag 21 februari 2011

ELVIS USA TOURS 2011 - 2012 - 2013

Ga met ons mee... en beleef!

ELVIS IN MEMPHIS

Boek nu voor augustus 2011 of een van onze reizen in 2012 en 2013.
Ga naar: http://www.elvisreizen.nl/ of http://www.elvisreizen.be/

Elvis USA Tours is de meest ervaren organisatie op het gebied van Elvis reizen. Wij organiseren ieder jaar reizen naar de USA. Hoofdbestemming is Memphis, Tennessee, de stad waaraan Elvis zijn hart heeft verpand.
De reizen die wij aanbieden zijn uniek in de Benelux en kenmerken zich onder andere door een meer dan compleet programma. U kunt kiezen tussen volledig georganiseerde tours en drive tours.
Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij vinden het belangrijk dat u als een ware VIP Memphis ontdekt. Al onze reizen zijn daarom gegarandeerd voorzien van vakkundige Nederlandstalige reisleiding en hanteren wij een maximum aantal deelnemers van 40 personen per reis zodat wij iedereen persoonlijk van dienst kunnen zijn. Dus gaat u voor de eerste keer of bent u al vaker in Memphis geweest, wij hebben de perfecte reis voor u.

Wij organiseren ieder jaar verschillende reizen:
"Elvis Birthday" tours in januari, "Elvis Spring" tours in mei en "Elvis Week" tours in augustus. U kunt daarbij variƫren in het aantal dagen. Ook is het mogelijk uw reis uit te breiden met bijvoorbeeld Las Vegas, Hawaii en/of Orlando.

De tours in januari en augustus zijn het meest populair. In januari is Graceland in Kerstsfeer gehuld en wordt op 8 januari op Amerikaanse wijze Elvis’ verjaardag gevierd. Op 15 augustus vindt de indrukwekkende Candlelight Vigil plaats en traditiegetrouw worden er diverse evenementen georganiseerd.

Wij verzorgen uw reis tot in de kleinste details. Tevens garanderen wij in augustus een rechtstreekse en comfortabele vlucht met KLM en partners vanaf Amsterdam - Schiphol. Daarnaast bieden wij een uitgebreid programma. U ontdekt Elvis’ favoriete stad Memphis en zijn geboorteplaats Tupelo. Natuurlijk brengt u een bezoek aan Graceland en zijn geboortehuis, en komt u op plaatsen die minder bekend zijn en waar andere organisaties niet komet u verrassen door het gemoedelijke Zuiden van de Verenigde Staten. Een reis vol muziek die u nooit meer zult vergeten.

Voor meer informatie: elvisforeveryone@zonnet.nl

http://www.elvisusatours.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten